Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål


Klar tape


Pakketape

  • Hvorfor findes der forskellige slags pakketape?
    Hver af vores pakketape er designet med specifikke formål for øje. Scotch® Heavy Duty pakketape er f.eks. ekstremt stærk, så pakker beskyttes, mens de er undervejs, mens Scotch® holdbar tape til flytninger og opbevaring omfatter et unikt klæbemiddel, der er UV-bestandigt og fantastisk til længere tids opbevaring i varme eller kolde temperaturer.
  • Scotch® pakketape modstår en moderat mængde fugt i en kort periode, men er ikke designet til at modstå længere tids eksponering for vind og vejr.
  • Da klæbemidlerne på pakketape er specielt stærke, kan det efterlade klæberester, når tapen fjernes. Måske er du bedre stillet med afdækningstape
  • 1: Fjern den inderste del af den gamle tape. Anbring den nye rulle tape på den store rulle, og tryk hele vejen ned. Sørg for, at den klæbende side vender nedad, når du ruller tapen ud. 2: Træk tapen over styrerullen – nær håndtaget – og under den anden, mindre rulle. Nogle dispensere til pakketape har en fjederbelastet rulle her. Hvis det er tilfældet, skal du holde den tilbage, så tapen nemt kan passere gennem. 3: Træk tapen mod den takkede kant. 4: Tape løs!
  • Nej. Farven på tapen har ingen betydning. De mest almindelige farver på pakketape er klar, offwhite og brun. Mange er transparente, når de er påført, så der kan skrives på dem, f.eks. adressemærkater.

Lim


Sakse


Dispensere