Skolestartsbanner

Skolestart

Enkle idéer til at hjælpe forældre med at få deres børn organiseret, klar til skole og ud ad døren hver dag.

Skolestart

Enkle idéer til at hjælpe forældre med at få deres børn organiseret, klar til skole og ud ad døren hver dag.

Skolestart

Enkle idéer til at hjælpe forældre med at få deres børn organiseret, klar til skole og ud ad døren hver dag.

 • Gør dem klar til dagen

  Efteråret venter om hjørnet, og skolestarten nærmer sig – når sommeren går på hæld, erstattes den af nye læringseventyr og -muligheder. Start skoleåret med nogle gode råd til, hvordan du får din husholdning organiseret, samt nogle idéer til, hvordan du gør dine børn klar til dagen. Med lidt ekstra planlægning kan du sikre dig, at dine børn træder ud ad døren med alt det, de skal bruge.

Aftenen før: arbejdsområde til skoleprojekter
Arbejdsområde til skoleprojekter
 • Aftenen før: arbejdsområde til skoleprojekter

  Skab et mobilt arbejdsområde til opbevaring af hjemmeopgaver, bøger og materialer til skoleprojekter. En lille vogn med hjul fungerer godt eller eventuelt en lille boks, der er nem at bære. Fyld din opbevaringsplads med materialer som Scotch® Magic™ tape, Scotch® dobbeltklæbende tape, tuscher, notekort, lommeregner og Scotch™ titaniumsakse. Børn kan flytte arbejdsområdet fra værelse til værelse, men udpeg et område som f.eks. køkkenet eller dit kontor som base. Hver aften før en skoledag er det dit barns opgave at sætte arbejdsområdet på plads ved basen og sørge for, at alt det, som de skal bruge i skole og til aktiviteter næste dag, er der.

 • The Fauxmartha

  Organiseret hjem med Melissa fra The Fauxmartha

  Det er som om, at tiden går hurtigere de morgener, hvor børnene skal i skole, og derfor er det nødvendigt at planlægge. Derfor har vi i samarbejde med Melissa fra The Fauxmartha udarbejdet fire gode idéer til, hvordan du kan sikre, at din husholdning er organiseret og klar til morgenens strabadser. Melissa er hjemmekok, hustru, mor, designer, blogger og ekspert i organisering af hjemmet. Få mere at vide om Melissa og vores samarbejde med hende på hendes blog.

 • Familiekalender

  For Melissa, The Fauxmartha, er en familiekalender afgørende for at holde hele familien på rette spor. Tag et kig på hendes gratis kalender (PDF, 603 KB), der kan udskrives, og brug den til at hjælpe alle medlemmer af din familie med at huske fødselsdage og datoer for skoleaktiviteter. Sørg for også at planlægge sjove aktiviteter, som din familie kan vælge og lave sammen. Melissa kalder disse for livets små glæder, og de behøver ikke være noget særligt eller ekstravagant. Det kan være noget så simpelt som at tage i biografen eller på en vandretur.

  Download og udskriv The Fauxmarthas gratis kalender (PDF, 603 KB) for at komme i gang med din families kalender.

  Når du er færdig med at planlægge og designe, kan du bruge Scotch® Wall-Safe tape til at tape kalenderen fast til et sted i huset, hvor du og din familie ofte befinder jer, f.eks. på køleskabet eller på indersiden af spisekammerdøren.

 • Sæt mærkater på alt

  Sæt mærkater på alt

  Scotch® Magic™ tape kan bruges til at sætte mærkater på ting. Ved at bruge tape til at skrive datterens navn på alle hendes ejendele hjælper hun både datteren og datterens lærere med at identificere datterens ting.

Lav en kreakasse
 • Lav en kreakasse

  Det er sjovt at lave en kreakasse og nemt at opbevare og bruge den rundt omkring i huset.  Fyld den med materiale, der er nemt at bruge, som f.eks. Scotch® Wall-Safe tape og Scotch® Magic™ tape. En gennemsigtig plasticbeholder er et oplagt valg og gør det nemt for børn at se, hvad der er indeni.

Gallerivæg
 • Børnenes kunstgalleri

  Brug Scotch® Wall-Safe tape til at skabe et galleri med børnenes kunstværker på en dør eller en væg for at forhindre, at disse kunstværker overtager hele huset. Når børnene tager nye projekter med hjem fra skole, kan du hjælpe dem med at vælge, hvilke projekter de vil udstille, og derefter hænge dem op! Scotch™ Wall-Safe tape er nemt at fjerne fra både væggen og dit barns kunstværk, så du kan udskifte gamle projekter med nye lige så ofte, som du ønsker!

 • Clever Kate

  Skab selvstændige børn med Clever Kate

  Der er mange ting, som du kan gøre for at fremme selvstændighed hos børn i så godt som alle aldersklasser. Og det er oplagt for børn at træne denne egenskab, når man skal ud ad døren om morgenen. Det gode råd til at komme godt ud af døren nedenfor kommer fra vores samarbejdspartner, Clever Kate. Kate O'Reilly var en hjemmegående husmor i otte år, inden hun startede sin konsulentvirksomhed, Clever Kate, og sin livsstilsblog, Living Modern Life Well. Hun er ustoppelig i sin nysgerrighed og finder konstant på og deler nye og nemme måder at gøre hverdagen bedre på for alle. Få mere at vide om Kate og vores samarbejde med hende på hendes blog.

Godt råd til at holde styr på tiden

Ud ad døren: piktogramark med ure

 • Uanset hvor gamle dine børn er, og hvor gode de er til diverse ting, kan det være udfordrende at få dem tilbage i morgen- og eftermiddagsrutinerne ved skolestart. Børn skal ofte mindes om at færdiggøre hverdagens små opgaver som f.eks. at børste tænder, tage tøj på, pakke madpakke og snacks og huske en vandflaske til sport efter skole.

  En simpel løsning på dette problem er at placere et piktogramark med ure (PDF, 727 KB) ved siden af et af urene i dit hjem. Dette piktogram fungerer som en visuel guide, der gør, at børn er mindre afhængige af verbale påmindelser.

 • Brug piktogrammet til skolehverdagen. Derudover kan det være en idé at lave ekstra piktogrammer til sportsaktiviteter, fritidshjem og lignende. Du kan endda tegne ekstra ure for de dage, hvor der sker noget stort eller mange forskellige ting. Piktogrammerne får børnene til at føle sig selvstændige og giver forældrene ro i sindet, hvilket giver færre konflikter om morgenen og i weekenden og hjælper overgangen til skolestart.

Anvendte produkter