Gaveindpakning, grundlæggende

Gaveindpakning, grundlæggende

En masterclass i det grundlæggende ved indpakning af gaver, fra at vælge en tape til opsætning af dit eget pakkebord derhjemme.

Scotch® transparent tape og GiftWrap tape til indpakning af gaver

Gaveindpakning, grundlæggende: Transparent tape vs. GiftWrap tape til gaveindpakning

 • Ikke alle typer af tape er ens. Gaveindpakning er et projekt, hvor tapen sandsynligvis er synlig, og hvor æstetetik er nøglen. Derfor er det også vigtigt at kende de værktøjer, du arbejder med, og hvordan de påvirker slutresultatet. Scotch® Crystal tape er holdbar, nem at klippe over og håndtere. Det fremstår som klar tape på rullen med en blank finish og vil skille sig ud på indpakningspapir.

 • Scotch® GiftWrap tape til gaveindpakning er designet med en unik finish i satin, der stort set falder i ét med skinnende og blank finish på gavepapir. Scotch® GiftWrap tape til gaveindpakning holder godt, og er stort set umulig at se på pakker, hvilket giver dem en næsten perfekt finish. Tommelfingerreglen er: Scotch® transparent tape til blanke overflader, Scotch® GiftWrap tape til gaveindpakning for at få tapen til at falde i ét med papiret.

  Få mere at vide om vores klare tape.

   


 • Dobbeltklæbende tape

  Eksperttip

  Hvis du ønsker at se det mindste spor af tape på din færdige gave, er Scotch® dobbeltklæbende tape vejen frem. Den klæber på begge sider, så du kan trække kanten af gavepapiret over tapen og dækken den fuldstændigt. Hvis du bruger tykkere indpakning, som f.eks. håndlavet eller kunstpapir eller indpakningspapir, eller tyndere papir, såsom silkepapir, der kan rykke eller trække i en strimmel af tape og derved afbryde den perfekte linje af papirets kant, skal du måske overveje ddobbeltklæbende tape.

Indpakning af gaver i sjove former – Trin 1 og 2

Indpakning af gaver i sjove former

 • Trin 1

  Mål først det, du skal pakke ind, for at sikre, at du har papir nok.

 • Trin 2

  Fold papiret omhyggeligt for at imødekomme de skæve vinkler uden at krølle indpakningspapiret.

Indpakning af gaver i sjove former – Trin 3 og 4
 • Trin 3

  Brug strimler af pap, bobleplast eller klude ved skarpe kanter for at undgå, at papiret rives i stykker.

 • Trin 4

  Når du er klar til at tape, skal du skære overskydende papir fra for at følge gavens form.

Sådan opstiller du dit eget pakkebord

Sådan opstiller du dit eget pakkebord

 • Gør julegaveindpakningen mere effektiv, eller gør dig klar til at pakke ind året rundt. Nu, hvor du er mester i det grundlæggende ved indpakning af gaver, kan du overveje at opstille dit eget pakkebord. Det er altid nemmere at pakke ind, når du har alt, du skal bruge, samlet på ét sted.

 • Hvis du allerede har et sted, hvor du kan udfolde dine kreative evner, kan det nemt blive til et indpakningsbord ved hjælp af nogle få ændringer, som f.eks. tunge ruller til gavepapir, flere tapedispensere og opbevaring til pynt som f.eks. sløjfer og bånd.

Anvendte produkter

Du er muligvis også interesseret i

 • Se vores klare tape til reparation af flænger, montering af billeder eller til at få en gave til at se perfekt ud. Hver og én er designet til at løse et unikt problem – find den tape, der passer til dit projekt.