Indspark til tape

Indspark til tape

Lær de grundlæggende forskelle mellem forskellige typer af tape, og få idéer til at bruge tape på unikke måder til at løse problemer i hverdagen.

Indspark til tape

Tape, grundlæggende: Hvad er forskellen?

At få gjort et job rigtigt begynder med de korrekte værktøjer. Hver af vores tape er designet til et specifikt udvalg af anvendelser. Lad ikke den forkerte tape forhindre, at dit projekt bliver perfekt.

 • Klar tape er tape til generelle formål, der er fantastiske til kunsthåndværker, reparationer og let montering. De er nemme at skære over og løsner sig let fra rullen.


 • Reparér et skadet snørebånd med Scotch® Crystal tape

  Reparér et flosset snørebånd

  Hvis du skal udskifte en plastikdup, f.eks. plastik- eller metalbåndet på dit snørebånd, behøver du ikke lede længere end Scotch® Crystal-tape. Du skal blot vikle tapen rundt om den flossede del for at danne en cylinderformet erstatning. Du kan også bruge washi- eller dekorationstape til at gøre dine snørebånd personlige og tilføje farve.


 • Rengør dit tastastur med Scotch® Magic™ tape

  Rengør dit tastatur

  Der er ingen grund til at bruge trykluft til at rengøre dit tastatur. Lad blot en strimmel Scotch® Magic™ tape glider over rækkerne af taster og opsaml støv og snavs.


Arrangér blomster med Scotch® tape

Arrangér blomster med Scotch® Magic™ tape

 • Få dine vaser til at arbejde hårdere med Scotch® Magic™ tape. Brug en strimmel med samme længde, og lav et gitter med lige store mellemrum over toppen af vasen (selv om vasen på billedet er firkantet, fungerer det lige så godt med en rund vase).

 • Derefter kan du blot stikke blomster ned i de tomme felter mellem tapen. Dette sikrer, at dit blomsterarrangement står lige, uden at du skal mase blomsterne sammen eller fylde vasen med oasis.


Fakta om tapedispenserens design
 • Fakta om tapedispenserens design

  Den klassiske tapedispenser til skrivebordet er så ikonisk, at mange af dens funktioner går ubemærket hen. Scotch® Brand C-38 tapedispenser er designet til at kunne holde en række typer af tape og omfatter en skridsikker, tung base, der tillader betjening med én hånd. Og nu fås den i en række farver.


Vidste du?
Scotch® tape er blevet brugt til at dække små revner i due- og kalkunæg for beskytte dem, indtil de udklækker.

Anvendte produkter


Du er muligvis også interesseret i

 • Se vores klare tape til reparation af flænger, montering af billeder eller til at få en gave til at se perfekt ud. Hver og én er designet til at løse et unikt problem – find den tape, der passer til dit projekt.